IL·LUMINACIÓ PER LA TEVA CUINA

La cuina és un dels espais més útils de la llar, en aquesta estança, principalment hi cuinem o hi mengem, però també, en moltes ocasions, l’ aprofitem per organitzar el dia amb la nostra parella, fem la xerradeta amb la mare, busquem complicitat amb els nostres fills…,  per tots aquests motius és important crear un ambient, càlid, acollidor, segur i funcional, ja que gran part del nostre temps el passem en aquest espai, tan concorregut.

Sempre que la cuina ho permeti, aprofitarem la llum natural, ja que, a més de proporcionar benestar, podrem obtenir un estalvi important en el consum d’energia.

Els proposem 5 recomanacions, que faran que la vostra cuina sigui acollidora, funcional i segura.

• La cuina ha de tenir una llum general que il·lumini tota l’estança, els downlight, els plafons i fluorescents led, són ideals, i la llum blanca de 6000k, és la més idònia.

• És important, focalitzar els espais on es treballa, la millor opció és la llum direccional, en els fogons, a l’aïguera i a l’illa si és el cas, d’aquesta manera il·luminarem cada espai de forma independent. Recomanem els focus, aquests dirigiran la llum on la necessitem.

• Per il·luminar i decorar l’illa o la taula, suggerim les làmpades, ja que aquestes destaquen l’espai i donen personalitat a l’estança. Actualment hi ha dissenys per a tots els estils, vintage, atrevits, clàssics,…, les làmpades faran que la teva cuina tingui vida pròpia.

• Per ressaltar algun espai que ens agradi molt, podem utilitzar els aplics, com pot ser damunt de la cafetera vintage, la prestatgeria de les especies…, aquest donarà un toc de distinció a la vostra cuina.

• I finalment per crear ambient utilitzarem les Tires Led,  amb elles podem crear el que vulguem, doncs aquestes ens permeten la seva col·locació en qualsevol lloc, a més la seva llum pot tenir diferents tonalitats.

Les Tires Led instal·lades sota els armaris alts, complementaran la il·luminació, donant més claredat a la zona de treball. I si les col·loqueu dins, accedireu i visualitzareu còmodament  tot el que guardem en el mobiliari de la cuina.

A les nostres botigues podeu trobar tots aquests elements lumínics.

En el cas de voler reformar una cuina i actualitzar la seva lluminària seria convenient; veure quin és el tipus de bombeta, pantalla o fluorescent que hi ha, doncs ho hauríem de substituir per un equivalent amb tecnologia Led.
Comprovar també si hi ha transformador o no. En el cas que estigués, ho eliminaríem, ja que la tecnologia Led funciona sense transformador.

Si el que voleu és crear la lluminària per una cuina nova, els downlight són molt elegants, tenim de tota mena i de diferents formes (rodons, quadrats).
En el cas que no poguéssiu foradar el sostre, l’alternativa seria els plafons o els fluorescents.

La tonalitat o temperatura de color més recomanable per una cuina, seria la de 6000k (blanc pur), que ens permetrà veure de forma més nítida els aliments.

 

#practicllum #posemllumalatevavida #posemllumalatevacuina

No Comments

Post A Comment